استارتاپ های ورزشی مربوط به سالمندان: روند کسب و کارهای نوپای آینده در ورزش
کد مقاله : 1117-CNF
نویسندگان
زینب مندعلی زاده *
مدیریت ورزشی،‌ دانشگاه اراک
چکیده مقاله
جمعیت سالمندی در ایران روبه افزایش است بیشترین پیک جمعیت سالمندان در آینده مربوط به دهه 60 شمسی خواهد بود. سالمندی این دهه توام با موجی از بحران‌های بیمه، مسائل اجتماعی، اقتصادی و حاکمیتی در کشور خواهد بود. این چالش‌ها می تواند فرصتی برای برطرف کردن نیازهای این قشر از افراد جامعه باشد به عنوان مثال استارتاپ های مربوط به سلامت، تندرستی و نیز رویکرد رفاه، توانبخشی و ورزش می تواند با اقبال بیشتری در آینده از سوی قشر سالمندی همراه شود.
روش بررسی: در این تحقیق سعی شده است از رویکرد کتابخانه ای و اسنادی استفاده شود.
بروز مسئله سالمندی می تواند به عنوان چالش برای حاکمیت آینده باشد به گونه ای که فراهم کردن بستری برای بهره برداری از این چالش می تواند کارایی اقتصادی به همراه داشته باشد. نمونه ای از آن را می توان به راه اندازی استارتاپ های ورزشی مربوط به گروه سالمندان اشاره کرد. حوزه فعالیت استارتاپ‌های ورزشی گسترده و چندوجهی است. در این راستا، استارتاپ‌های ورزشی برای سالمندان در حوزه تجهیزات و امکانات ورزشی، تجهیزات آزمایشگاهی، توان‌بخشی، تغذیه ورزشی، می تواند فعالیت ‌کند.
نتیجه‌گیری: استارتاپ‌های ورزشی در حوزه‌های مختلفی از جمله ترویج و توسعه ورزش عمومی، واسطه بین سالمندان و ارائه‌دهندگان خدمات، ارائه گجت‌های بهبوددهنده فعالیت‌های ورزشی، فراهم‌کردن تجهیزات، اماکن و کلاس‌های ویژه افراد دارای معلولیت، آموزش و ارتقای بهره‌وری ورزشی، تحلیل، مشاوره و ارائه راهکارهای بهبود به سالمندان را می تواند شامل می‌شود. این فرصت ها به ویژه در بخش توانبخشی می تواند فرصتی برای کارآفرینی در رده سالمندی باشد.
کلیدواژه ها
استارتاپ، سالمندی، ورزش، مقیاس پذیری، نوآوری، تکرار پذیری، توان بخشی
وضعیت: چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است